Nieuws

Terugkijken: Dam-tot-Damloop 2018

28 september 2018

Bron: Fonds Slachtofferhulp

Op zaterdag 22 september en zondag 23 september stonden voor Fonds Slachtofferhulp maar liefst 41 lopers aan de start van het bekendste sportevenement van Nederland: de Dam-tot-Damloop. Daar waar de wandelaars op zaterdag nog konden rekenen op mooi wandelweer, was het op zondag koud, nat en winderig. Alles behalve de ideale weersomstandigheden voor een hardloopwedstrijd, maar de sfeer was geweldig en we kijken terug op een zeer geslaagd weekend. 

15.000,- euro voor slachtoffers die in een noodsituatie verkeren

Tien Engelse mijl (16,09 km) loop je natuurlijk niet zomaar. Voor veel lopers zijn hier maanden van intensief trainen aan vooraf gegaan. Daarnaast was het de deelnemers niet alleen te doen om het neerzetten van een mooie sportieve prestatie, maar is hiermee ook nog eens een fantastische opbrengst gerealiseerd. Zeven wandelaars en 34 hardlopers hebben afgelopen weekend weer en wind getrotseerd om een verschil te maken voor slachtoffers. Eind deze week hopen we af te sluiten op €15.000,- voor het Pieter van Vollenhoven Noodhulpfonds, om slachtoffers die in een noodsituatie verkeren bij te kunnen staan.

Aan alle deelnemers van de Dam-tot-Damloop 2018: bedankt!

Fonds Slachtofferhulp wil alle lopers van de Dam-tot-Damloop 2018 -en natuurlijk alle mensen die hen gesteund hebben- enorm bedanken voor hun betrokkenheid, tomeloze inzet en doorzettingsvermogen. We vonden het fantastisch om iedereen in onze unit op het Dampark te mogen ontvangen en hopen dan ook van harte jullie volgend jaar weer aan de startlijn te zien. Volgend jaar bestaat Fonds Slachtofferhulp 30 jaar en lopen we voor het vijfde jaar de Dam-tot-Damloop. Ben je er weer bij? Meld je dan nu alvast aan door te mailen naar: arts@fondsslachtofferhulp.nl.

Maar nu eerst genieten van een geweldige prestatie. Namens het hele team van Fonds Slachtofferhulp: heel erg bedankt!

 

Geef een reactie