Lopen voor het goede doel tijdens de Dam-tot-Dam loop 2019

Gepubliceerd op

Dit jaar bestaat Fonds Slachtofferhulp dertig jaar! Een jubileumjaar, waarin we terugkijken op de mooie dingen die we met elkaar hebben bereikt en vooral vooruitkijken naar wat er nog beter kan en moet voor slachtoffers in Nederland. Ook tijdens ons jubileumjaar doen we traditiegetrouw mee aan het grootste hardloopevenement van Nederland: de Dam-tot-Dam loop 2019 in Amsterdam. En dit doen we al voor de vijfde keer op rij; een dubbel jubileum dus! Om dit te vieren roepen wij dit jaar al onze relaties en hun collega’s op om op 22 september 2019 samen met ons een extra stap te zetten voor slachtoffers

Lopen voor het goede doel tijdens de Dam-tot-Dam loop 2019

De afgelopen vijf jaar, hebben we samen met betrokken donateurs, bedrijfsvrienden en collega’s, prachtige bedragen bij elkaar gelopen. Hiermee hebben we écht verschil kunnen maken voor slachtoffers. Dit jaar willen we daar tijdens de Dam-tot-Dam loop 2019 nog een schepje bovenop doen.

Waarom?

Omdat wij dankzij de steun van Dam-tot-Dam lopers in staat zijn om mensen die door slachtofferschap in de financiële problemen zijn gekomen, een steuntje in de rug te geven. Zodat de problemen niet nog groter worden en slachtoffers de kans krijgen om hun kracht terug te vinden. Daarnaast is het ieder jaar weer een mooie teamprestatie waarbij wij onze relaties en donateurs kunnen betrekken bij het werk dat wij al 30 jaar met veel passie mogen doen.

dam tot damloop

Welke bedrijven doen er al mee?

Gelukkig hebben we op dit moment alweer een mooi aantal betrokken partners bereid gevonden om een extra stap te zetten voor mensen die het hard nodig hebben. Op 22 september 2019 rennen we samen met de sportieve bedrijfsteams van de ANWBSlachtofferhulp NederlandVinites en Datamex Automatisering. En daar zijn we ontzettend trots op, en dankbaar voor!

We spraken Thomas Hoefeijzers, een gedreven teamlid van Datamex Automatisering. Thomas vertelt waarom hij al vele jaren met veel plezier met ons mee rent en wat de medewerkers van Datamex motiveert om in teamverband 18,2 km te rennen voor slachtoffers en nabestaanden in Nederland.

”Het voelde als vanzelfsprekend om ons steentje bij te dragen.”

Thomas Hoefeijzers, Datamex Automatisering

‘’Datamex bestaat uit een betrokken team. Gelukkig heeft niemand slachtofferschap meegemaakt, maar we vinden het allemaal belangrijk dat mensen die door slachtofferschap getroffen worden goede hulpverlening krijgen. Onze huisslogan is: “Have a lovely day”. Dat bedoelen we dan ook voor iedereen.

Het voelde als vanzelfsprekend om ons steentje bij te dragen. Daarnaast is het mooi dat we nu ook als team kunnen deelnemen. Dit helpt om het teamverband binnen onze organisatie te versterken. Het is dus een win-win situatie. Tot nu toe merken we dat veel mensen bereid zijn om ons te steunen. Met de team button hopen we ook klanten en leveranciers aan te spreken om ons te helpen. We gaan er helemaal voor. Het is leuk om voor het fonds geld op te brengen en tegelijkertijd aan een prachtige loopwedstrijd deel te nemen.’’

Maak jij onderdeel uit van een sportief en betrokken team? 

Ben jij een hardloper of hou je ervan om tijdens een rondje hardlopen het hoofd leeg te maken? Ben je betrokken bij ons werk voor slachtoffers en nabestaanden en maak je daarnaast deel uit van een betrokken groep collega’s? Meld je dan vandaag nog aan als bedrijfsteam en zet op zondag 22 september 2019, samen met ons, een prachtige teamprestatie neer.

Ren jij, samen met jouw team mee?

Als bedrijfsteam laat je je steunen door je management, je overige collega’s, leveranciers, etc… Een team ben je trouwens al met twee. Dus ook al heb je maar één betrokken collega… jullie kunnen samen meedoen! Het maakt niet of je een fanatiek hardloper bent, een gevorderd hardloper of een beginnend hardloper; iedereen kan meedoen. Graag zelfs!

Via Fonds Slachtofferhulp kun je een bedrijfsprofiel aanmaken. Naast een bedrijfsprofiel kun je je uiteraard ook individueel laten steunen door bijvoorbeeld familie, vrienden en kennissen.