Connect

Connect is het veilige social media platform en extranet van Fonds Slachtofferhulp. Op Connect werken wij in groepen aan onze beleidsprogramma’s en maatschappelijke doelstellingen. Ook faciliteren wij op Connect ons netwerk van betrokkenen, partners, juristen, onderzoekers en specialisten.

Voor particulieren en donateurs

Ons betrokken publiek en onze donateurs kunnen gratis een account aanvragen op Connect. Ben je ervaringsdeskundige met een idee of verhaal? Wil je een veilige praatgroep voor naasten of nabestaanden starten? Connect biedt dezelfde mogelijkheden als Facebook, Whatsapp en LinkedIn, maar is veiliger, heeft geen reclame en je bent zelf in control van je gegevens. Heb je een goed idee en zoek je daarvoor een veilige omgeving? Vraag dan een account aan op Connect.

'Connect'

Een impressie van onze Connect-omgeving

'De Risicowijzer voor bedrijven'

Voor werkgevers en ondernemers

Op Connect hebben wij het FSH Bedrijfsfonds ingericht: Een volledig naslagwerk over risico’s, maatregelen en hulplijnen waarvan ondernemers kosteloos gebruik kunnen maken. Ook kun je hier dagelijks direct vragen stellen aan het zakelijke team van Fonds Slachtofferhulp en samenwerken met andere ondernemers en lotgenoten.

Connect op je mobiel

Connect is bereikbaar op ‘Connect.Fondsslachtofferhulp.nl’
Connect kun je ook gebruiken op je mobiele telefoon. Hiervoor kun je de Embrace App downloaden in zowel de Apple Appstore als de Google Playstore. Na installatie vraagt de App om het juiste adres. Stel dit in met connect.fondsslachtofferhulp.nl en je hebt direct via mobiel toegang tot ons extranet.

'Connect als mobiele App verkrijgbaar'